loading

Porodično savetovanje

Uključuje savetodavni rad sa roditeljima u situacijama kada im je potrebna podrška u roditeljstvu i pristupu detetu. Ovaj vid podrške porodici najčešće je potreban u novim razvojnim fazama porodice (rođenje brata/sestre; polazak u vrtić ili školu) ili kada se porodica suočava sa stresnim životnim događajima (razvod, bolest, smrt).

Tokom porodičnog savetovanja cilj nam je da pomognemo roditeljima da razumeju ponašanje deteta, kao i celokupnu porodičnu dinamiku u određenim situacijama, te prilagode svoj pristup kako bi prevazišli teškoće sa kojima se suočavaju.

Porodično savetovanje je sastavni deo svakog individualnog psihološkog rada sa detetom, s obzirom da rad sa detetom obuhvata i saradnju sa porodicom. Osim kao deo rada sa detetom, porodično savetovanje se realizuje i samostalno kada roditelji imaju potrebu da se posavetuju u odnosu na pitanja ili dileme u vezi sa razvojem deteta i roditeljstvom.

Savetovanje se obavlja uživo ili online.

CENA USLUGE:

Prijavite se na newsletter

Prijavite se ako želite jednom mesečno da dobijate email sa novostima u okviru bloga i aktuelnim dešavanjima u centru Gaudium.

Please wait...

Hvala na prijavi!