loading

"U skladu sa sobom" - program za lični razvoj

Biti u balansu sa sobom i svojim okruženjem jedan je od ključnih činioca očuvanja i unapređenja fizičkog i mentalnog zdravlja.

Program ,,U skladu sa sobom’’ osmišljen je tako da vas kroz različite psihološke tehnike vodi kroz proces prepoznavanja i povezivanja sa sobom – onim ko ste vi, koje su vaše vrednosti, ciljevi, uverenja, emocije, ali i sa vašim okruženjem – ko vas okružuje, podržava ili sputava i kako sve to da integrišete tako da budete zadovoljni svojim životom.

Ciklus uključuje šest susreta, tokom kojih ćemo zajednički istraživati različite teme koje će vam pomoći da bolje upoznate sebe i svoje okruženje, uočite uverenja koja vas sputavaju na putu ličnog razvoja i prevaziđete ih.

Prvi susret namenjen je upoznavanju i postavljanju ličnih ciljeva, a zatim sledi pet tematskih sureta, tokom kojih ćemo obraditi sledeće teme:

Pogled u sebe – istaživaćemo na koje sve načine možemo da odredimo sebe, ko smo mi stvarno? Da li sebe sagledavamo kroz uloge koje obavljamo? Možda kroz neku osobinu ili fizičku karakteristiku? Koliko smo zadovoljni sobom i šta bismo voleli da promenimo.

Živeti u skladu sa sobom – Istražujemo koliko smo svoj život i svakodnevne aktivnosti organizovali tako da one budu u skladu sa vrednostima kojima težimo. Definišemo ciljeve i pravimo planove tako da uskladimo svoj život sa sobom.

Upoznaj, pa pobedi – Istražujemo koje su to situacije, ljudi ili događaji koji su za nas stresni. Istražujemo svoje reakcije na stres i tražimo strategije za prevladavanje.

U kontaktu sa drugima – Istražujemo svoje okruženje, odnose sa bliskim ljudima. Ko nas podržava, koji odnos bismo želeli da promenimo. Kako odnosi utiču na nas?

Istrajno do cilja – Istražujemo motivaciju i tragamo za formulom koja će biti naš saveznik da istrajemo na svom putu do ciljeva koje smo sebi postavili.

Program se izvodi uživo ili online.

CENA USLUGE:

Prijavite se na newsletter

Prijavite se ako želite jednom mesečno da dobijate email sa novostima u okviru bloga i aktuelnim dešavanjima u centru Gaudium.

Please wait...

Hvala na prijavi!